Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زاکانی عصر امروز در جمع مردم این شهر با اشاره به وحدت مثال‌زدنی مردم ترکمن‌صحرا اظهار کرد: مردمان خوب گنبدکاووس اعم از شیعه و سنی الگویی از زندگی صمیمانه و برادرانه برای همه استان‌ها و شهرستان‌های کشور هستند.

وی با بیان اینکه ترکمن‌صحرا دارای ظرفیت‌های بسیار پرشمار و فوق‌العاده‌ای در حوزه‌های مختلف است، افزود: امروز باید متولیان امر و مسؤولان پاسخ دهند که چرا به ظرفیت‌های بزرگ این منطقه توجه نشده و چرا کلنگ راه‌آهن گنبدکاووس زده شده و بعد مدت‌ها هنوز اجرایی نشده است؟

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور هلند با وسعتی به اندازه استان‌های مازندران و گلستان در تولید و صادرات مواد غذایی بی‌نظیر عمل کرده است، تصریح کرد: ثروت به دست آمده در این حوزه برای کشور هلند یک و نیم برابر ثروتی است که ما از نفت به دست می‌آوریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زاکانی با انتقاد از بی‌توجهی به صنعت اسب در ترکمن‌صحرا خاطرنشان کرد: این صنعت در سرتاسر دنیا علاقه‌مندان بسیار زیادی دارد به طوری که در کشور آمریکا گردش مالی صنعت اسب بالغ بر 124 میلیارد دلار است که سود آن مبلغی معادل 31 میلیارد دلار برای این کشور خواهد بود.

وی با بیان اینکه زندگی مردمان شریف، مؤمن و انقلابی گنبدکاووس و ترکمن صحرا در سختی مایه نگرانی و شرمندگی همه دوستداران انقلاب است، گفت: باید تعجب کرد که این خطه زرخیز و با توانمندی‌های بسیار زیاد و بزرگ مورد غفلت و بی‌توجهی مسؤولان قرار گرفته است.

نماینده سابق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به طولانی شدن اجرای پروژه پتروشیمی گلستان، اضافه کرد: سهام 95 هزار نفر از مردم 10 سال است که بدون هیچ رخداد مثبتی برای اجرای این پروژه سرمایه‌گذاری شده است تا 5 هزار شغل برای جوانان این استان ایجاد شود اما پس از یک دهه تنها 20 درصد از این پروژه اجرایی شده است.

زاکانی با بیان اینکه چرا باید کلنگ پروژه راه‌آهن گنبدکاووس بخورد اما اجرایی نشود، ادامه داد: به دلیل عدم توجه به توانمندی‌ها و دغدغه‌های مردم ترکمن صحرا و اولویت ندادن به نیازهای مردم این خطه پروژه راه‌آهن گنبدکاووس امروز طرحی فراموش شده است.

وی دلیل این بی‌توجهی به مردم را پیوستگی کانون‌های قدرت و ثروت دانست و گفت: کسانی که صاحب ثروت هستند یا صاحبان قدرت را می‌خرند یا مقدمات پیروزی اهل قدرت را فراهم می‌آورند تا آنها را وامدار به خود کنند و به این ترتیب مسؤولان فرصتی برای رسیدگی به دغدغه‌ها و نیازهای مردم پیدا نمی‌کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۱۵۴۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب ماندگی نهضت ملی مسکن درکرمان با ظرفیت صنعت ومعدن جبران شود

به گزارش خبرنگار مهر، ارسلان ملکی، صبح سه شنبه در سفر به استان کرمان و دیدار با محمد مهدی فداکار استاندار کرمان با تاکید بر ظرفیت این استان در بخش صنعت گفت: باید از این ظرفیت برای جبران عقب‌ماندگی‌های گذشته در بخش مسکن و دیگر بخش‌های اقتصادی استان کرمان استفاده شود.

وی افزود: یکی از برنامه‌های مهم سازمان ملی زمین و مسکن، تأمین مسکن کارگران شریف صنایع است که وجود شرکت‌های صنعتی، معدنی و کارخانجات بزرگ در استان کرمان باعث شده تا ظرفیت ویژه‌ای برای همکاری و هم افزایی در تأمین مسکن کارکنان آنها فراهم گردد.

وی تصریح کرد: قانون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده یکی از سیاست‌های تشویقی صحیحی است که به عنوان تکلیف قانونی برعهده دولت قرار دارد و باید ظرفیت‌های مناسب برای اجرای این تکلیف فراهم شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در این دیدار بر اتمام روند تأمین زمین و تسریع در پیشبرد پروژه‌های آماده‌سازی برای تحقق هرچه سریع‌تر وعده خانه‌دار شدن مردم توسط دولت تاکید کرد.

وی با بیان اینکه دولت‌های قبلی سیاست‌های درستی در قبال موضوع مسکن نداشته‌اند، ادامه داد: تاکید درست رئیس‌جمهوری بر ساخت مسکن به عنوان یک اولویت دولت و تکلیف قانونی برای ساخت ۴ میلیون مسکن می‌تواند عقب‌ماندگی‌های گذشته را در بخش مسکن جبران کند.

مالکی، تشکیل سکونت‌گاه‌های غیر رسمی و عدم اجرای پروژه‌های کافی مسکن را از جمله سیاست‌های نادرست گذشته خواند و افزود: اجرای سیاست‌های درست در حوزه مسکن می‌تواند از ایجاد چالش‌های بعدی برای مدیران استانی جلوگیری کند.

حل مشکل پروژه‌های باقی مانده در استان، رفع مشکلات تسهیلات مسکن و تقویت زیرساخت‌ها از دیگر موارد مطرح شده در نشست مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن با استاندار کرمان بود.

کد خبر 6099769

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • هیچ محدودیتی برای سرمایه‌گذاری در صنعت نفت وجود ندارد
  • وزیر نفت: در دولت سیزدهم ۶۰ درصد به تولید نفت افزوده شد
  • برگِ سبزِ دولت برای پایان دادن به پروژه‌های نیمه تمام در کشور
  • عقب ماندگی نهضت ملی مسکن درکرمان با ظرفیت صنعت ومعدن جبران شود
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • ۱۰ سال بعد از طرح تحول سلامت؛ سرمایه‌گذاری‌ بی‌سابقه برای سلامت مردم/ «این طرح نشان داد ظرفیت پاسخ دادن به نیازهای بزرگ کشور وجود دارد»
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی